Dermatologie

Huidklachten bij honden en katten

Dermatologie

Dermatologie, ofwel de leer van de huid en aanhangselen, omvat aandoeningen van de huid, de nagels en het haar.

Wij zijn gespecialiseerd in diagnosestelling en behandeling van huid-, haar-, oor- en nagelziekten bij huisdieren, voornamelijk van honden en katten. Dit omvat o.a. allergieën en chronische huidaandoeningen. 

De meeste dermatologische gevallen zijn enigszins chronisch van aard en vereisen begeleiding meer dan dat genezing nog een optie is. Wel is het zo dat, door het probleem op meerdere fronten te managen, wij onze patienten een prettig leven kunnen bieden. In het geval van een allergie betekent dit minder jeuk, meer plezier!

We nemen de tijd om onze patiënten te zien en onze clientèle te begeleiden. Tijdens een intake consult van 60 minuten is er ruimte voor het afnemen van een uitgebreide anamnese en het algemeen en dermatologisch (aanvullend) onderzoek. De hoeveelheid en aard van de vervolgconsulten zijn afhankelijk van de aard van het probleem. De verwijzend dierenarts krijgt een uitgebreid rapport zodat begeleiding van de patiënt in samenwerking met het dierenziekenhuis kan plaats vinden.

 

Dierenarts Dermatologie

Jesse Lenssen - Dierenarts Dermatologie

Jesse Lenssen

Jesse Lenssen Dierenarts Dermatologie
Lees info
Terug naar Discipline overzicht