Hanneke Rongen

Dierenarts Spoed- en Opname

Hanneke Rongen  - Dierenarts Spoed- en Opname
Hanneke Rongen Dierenarts Spoed- en Opname

In oktober 2019 studeerde ik af als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Ik kon gelijk bij mijn stagepraktijk aan de slag als eerstelijns dierenarts. 

Hier heb ik ontzettend veel geleerd en me verder ontwikkeld als eerstelijns dierenarts. Al snel kwam ik erachter dat mijn hart bij de opname patiënten lag. Net dat extra beetje zorg en liefde kunnen geven aan (helaas soms hele zieke) patiënten, dat is enorm belangrijk. Ook de kritieke patiënten die in de spoed binnen kwamen vond ik erg interessant en het gaf mij een enorme voldoening om deze dieren te kunnen helpen. Vandaar dat ik per januari 2022 de overstap heb gemaakt naar dit prachtige dierenziekenhuis. Hier staan we met een heel team dag en nacht klaar om voor uw huisdieren te zorgen. De intensieve zorg is enorm breed, alle disciplines komen hier samen, waardoor er ook enorm veel wordt samengewerkt. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dit beroep zo fantastisch uitdagend. 

Samen met mijn vriend en kat Bertje woon ik in het mooie Noord-Limburg op een oude boerderij. Deze boerderij hebben we samen helemaal verbouwd. Het is de bedoeling dat er in de toekomst nog meer dieren bij komen (zoals honden, kippen, schapen en paarden). In mijn vrije tijd sport ik graag, spreek ik graag af met vrienden en familie en proberen we af en toe een mooie reis te maken.