Kimberley van Oosten- Hackert

Dierenarts Spoed- en Opname

Kimberley van Oosten- Hackert  - Dierenarts Spoed- en Opname
Kimberley van Oosten- Hackert Dierenarts Spoed- en Opname

In juni 2015 studeerde ik als gezelschapsdierenarts af aan de Universiteit Utrecht.  Ik kon direct aan de slag als eerste lijn dierenarts om mij als basisarts nog verder te ontwikkelen. Echter bleef de uitdaging en verdieping me roepen, waarna ik ben gaan werken in een gemengde eerste en tweede lijn kliniek om vervolgens mijn start te maken begin 2021 in dit mooie dierenziekenhuis.
Elke dag is hier uniek door de enorme variatie aan patiënten, die er voor zorgen dat ik steeds weer het beste uit mezelf wil halen. De beste zorg kan ik alleen bieden dankzij dit fantastische team waar ik onderdeel van uit mag maken.

Naast mijn passie voor de diergeneeskunde heb ik een lieve man en 2 kindjes, waarmee ik graag veel leuke dingen doe. Mijn liefde voor de dieren komt hier ook in terug, waardoor we vaak te vinden zijn in de natuur of in de dierenparken/-tuinen. Daarnaast houden we van gezelligheid en worden er regelmatig barbecue- en borreldates gepland met vrienden en familie.
Ik ben opgegroeid met honden in huis. Momenteel hebben we 2 konijntjes, maar na het overlijden van onze laatste hond blijft het toch kriebelen om weer een nieuw lid op te nemen in ons gezin!