Selinde Moolenburgh

Dierenarts Spoed- en Opname

Selinde Moolenburgh - Dierenarts Spoed- en Opname
Selinde Moolenburgh Dierenarts Spoed- en Opname

In april 2013 studeerde ik af als gezelschapsdierenarts aan de faculteit diergeneeskunde. Daarna heb ik een aantal waarnemingen gedaan, voordat ik begonnen ben als dierenarts bij dierenkliniek de Kempen.

Hier heb ik gemerkt dat ik heel veel voldoening haal uit het helpen van spoed en intensieve zorg patiënten.

De komst van het Evidensia dierenziekenhuis biedt de mogelijkheid om de patiënten echt de zorg en kwaliteit te geven die ze verdienen. Voel me dan ook helemaal op mijn plek als spoed en intensieve zorg dierenarts. Hier heb ik de afgelopen jaren verschillende extra cursussen voor gevolgd. Ook heb ik mij ontwikkeld op het gebied van scopie wat bij de spoed en interne geneeskunde heel goed van pas komt.

Binnen ons team is er veel aandacht voor ontwikkeling en verdieping, zodat we op de hoogte zijn en blijven van de beste en meest accurate zorg.

Ik hoop in de toekomst samen met mijn collega’s nog heel veel lieve honden en katten de zorg en behandeling te geven die ze verdienen.

Naast de enorme liefde voor diergeneeskunde, woon ik met veel plezier net over de grens in België met mijn vriend en zoontje. We gaan heel graag de natuur in met onze teckel Snep en labrador Abby. Verder ben ik dol op koken om er daarna met vrienden en familie van te genieten.